Hágai töltött hal

  • Frissítve: 2019-09-14  

Halételek

Hágai töltött hal, Hozzávalók:

70 dkg halszelet,
citromlé,
só,
4 tojás,
10 dkg sonka,
1 dl tejföl,
2 hagyma,
bors,
2 evőkanál olaj,
1 dl fehér bor,
10 dkg reszelt sajt.
Hágai töltött hal elkészítése:
A halszeleteket megsózzuk, citromlevet csöpögtetünk rá, majd apróra vágott sonkából, főtt tojásból, tejfölből, reszelt hagymából álló töltelékkel megtöltjük. Hústűkkel megtűzzük. Olajjal kikent tűzálló tálra rakjuk, bort öntünk alá, majd puhára pároljuk.
Meghintjük gazdagon reszelt sajttal, és a sütőben ráolvasztjuk.

Hágai töltött hal