Marhahúsból készült ételek - Göngyölt rostélyos II.

Göngyölt rostélyos II., Hozzávalók:
4 szelet rostélyos,
só,
bors,
10 dkg szalonna,
10 dkg füstölt hús,
1/2 dl olaj,
tejföl,
liszt.
Göngyölt rostélyos II. készítése :
A húst kiverjük, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra szeletelt szalonnával és füstölt hússal befedjük. Begöngyöljük, fogvájóval összetűzzük, és forró zsírban, egy kis vízzel puhára pároljuk. A tejfölt egy kevés liszttel elkeverjük, a húsra öntjük, és még néhány percig pároljuk.
bélszínszeletek rossini módra, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Göngyölt rostélyos II.