hu

Csöröge csörögefánk

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Csöröge, Csörögefánk - Meleg tészták


Updated: 2017-02-21 Wiandt Gábor | Google+ | Twitter | Facebook

Zsírban sült tészták, Meleg tészták

CSÖRÖGE, CSÖRÖGEFÁNK

Hozzávalók:

30 dkg liszt,
6 tojássárgája,
egy kevés rum, esetleg egy kevés tejföl,
3 dkg vaníliás cukor

Csörögefánk elkészítése

A fenti anyagból jól gyúrható tésztát készítünk.
Fél órás pihenés után késhát vastagra nyújtjuk ki, és derelye metélővel 4 ujjnyi széles és hosszú kockákra vágjuk.
A kockákat középen kétszer bevagdaljuk, és forró zsírban szép sárgára sütjük.

<<< zsírban sült tészták, <<< meleg tésztáktészták, meleg tészták, zsírban sült tészták, édességek, fánk, fánkok

Csöröge




Fő profilunk a kertészet kertészet
Ha van ideje, jöjjön, és nézzen körül a kertészeti webáruház
Kertdoktor vetőmagok oldalunkon.