Káposztás rakott hús, Káposzta receptek

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Káposztás rakott hús - Káposzta receptek

Zöldséges ételek

KÁPOSZTÁS RAKOTT HÚS

Hozzávalók:

50 dkg sertéshús (lapocka vagy comb),
1 kg fejes káposzta
3 evőkanál olaj,
só, törött bors, borsikafűvel, 1 kiskanál pirospaprika,
4 paradicsom,
1 fej vöröshagyma.
Káposztás rakott hús elkészítése :
A sertéshúst vékony csíkokra vágjuk.
A hagymát apróra vagdalva néhány kanál olajban üvegesre pároljuk.
Rátesszük a húst, és jól megpirítjuk. Egy kevés vizet öntünk alá, s 15 percig pároljuk.
A káposztát csíkokra vágjuk, a húshoz adjuk, megsózzuk, borsozzuk, meghintjük kakukkfűvel, és néhány kanál vízzel 10 percig pároljuk.
Tűzálló tálba teszszük, a tetejére friss paradicsomot karikázunk, alufóliával vagy fedővel letakarva a sütőben 50-60 percig sütjük.<<< Zöldséges étel receptek Zöldséges ételek

Káposztás batyu
Káposztás gomba
Káposztás kalács
Káposztás karaj
Káposztás krinolinsaláta
Káposztás lángos
Káposztás pogácsa
Káposztás rakotthús

Fel az oldal tetejére