Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

A növényrendeléseket február vége felé kezdjük kiszállítani!
Könyv, vetőmag és hormonpor rendeléseket pár napon belül kiszállítjuk..

Az Ön bevásárlókosara üres.

Őszibarackfa

Őszibarack gyümölcsfa oltvány árak

birsalma, naspolya

Fehér húsú, Sárga húsú őszibarack Nektarin kopasz barack

Az őszibarack napos, meleg fekvésben, tápdús, meszes talajon fejlődik legjobban. Minden évben rendszeres metszést igényel. Termését az egyéves vesszőkön hozza a termőcsokrok kivételével.

Az őszibarack a Rosaceae család Prunus nemzettség Amygdalus alnamzettségbe tartozik. Közeli rokonságban van a mandulával és az Amygdalus alnemzettség más fajaival. A termesztésben kizárólag a Prunus persica fajták terjedtek el.
Az új őszibarack fajták 50 %-át az USA-ban állítják elő. Az új fajták többsége magán nemesítőktől származik. Az őszibarackfa meglepően a szélsőséges körülmények között is termeszthető. Az őszibarack Magyarországon öntözés nélkül is termeszthet 500-600 mm csapadék mellett, de gyors termőre fordulás, rendszeresen nagy terméshozam és kiváló minőség csak öntözött ültetvényektől várható.
Az őszibarack fajták többsége öntermékenyülő, de előfordulnak önmeddő és hímsteril fajták is. Nektarin őszibarack fajták - Michelini Fantazia Champion őszibarack Babygold őszibarackfa

Szabadgyökerű növények értékesítése

Szabadgyökerű növények

A Szabadgyökerű növényeket szeptember elejétől lehet rendelni. Ezen növények október 20-a környékén érkeznek lerakatunkba. Kiszállításukat október 20-a után kezdjük meg! A beérkező rendeléseket érkezési sorrend szerint dolgozzuk fel. A szabadgyökerű növények ültetése október 20-tól március végéig tart, kivéve, ha fagyott a talaj. Szabadgyökerű növények ültetése

11 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

11 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként