Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

Jelenleg csak Könyvek Kellékek és Vetőmagok rendelhetők oldalainkon! Növényeket legkorábban január végétől kínálunk újra.

Az Ön bevásárlókosara üres.

Cseresznyefa

Cseresznye gyümölcsfa Cseresznyefa oltványok

cseresznye gyümölcsfa

Alex Bigarreau Burlat Carmen Germersdorfi 3 Szomolyai fekete cseresznye

Gyümölcsfa oltványok Cseresznye fajták. Májusi cseresznye korai ropogós cseresznye, Stella, Bigarreau Burlat, Sunburst cseresznyefa

Már 2000 éve termesztettek cseresznyét Dél-Kelet Európában, a rómaiak Julius Caesar uralkodásának idején legalább nyolc cseresznye fajtát ismertek.
A cseresznye Hazánkban az uralkodó cseresznye fajta a Germersdorfi óriás volt. Az utóbbi évtizedben növekedett a Bigarreau Burlat és a Van cseresznye fajták aránya.
A cseresznyefa vízigénye közepes, jó vízgazdálkodású talajon évi 500-600 mm csapadék mellett öntözés nélkül is eredményesen termeszthető.
Hagyományos alanyokon - vadcseresznye, sajmeggy - a fák 11. éves korban 4-6 méteres magasságot és 5-7 méteres szélességet érnek el.

Szabadgyökerű növények értékesítése

Szabadgyökerű növények

A Szabadgyökerű növényeket szeptember elejétől lehet rendelni. Ezen növények október 20-a környékén érkeznek lerakatunkba. Kiszállításukat október 20-a után kezdjük meg! A beérkező rendeléseket érkezési sorrend szerint dolgozzuk fel. A szabadgyökerű növények ültetése október 20-tól március végéig tart, kivéve, ha fagyott a talaj. Szabadgyökerű növények ültetése

8 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

8 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként