Gomba torta

GOMBATORTA

Gombatorta hozzávalók:

  • 30 dkg vajastészta
  • 50 dkg gomba
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 hagyma
  • 1 citrom leve
  • só, bors
  • 3 dl tejföl
  • 15 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg sonka
  • liszt
  • 3 cl konyak

A gomba torta készítése:
A vajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet, a kockákra vágott gombát és sonkát, megpároljuk, végül a tejfölben elkevert liszttel sűrítjük.
Konyakkal ízesítjük.
Egy formát kibélelünk vajastésztával, és elősütjük.
Beleöntjük az elkészített ragut, a tetejére reszelt sajtot teszünk és átsütjük.

Érdemes kipróbálni

   Gomba vagdalt    Gombával töltött csirkemell    Gombával töltött karaj    Gombával töltött karalábé    Gombával töltött tojás    Gombával töltött zsemle    Hátszínszeletek gombás mártásban


Google+

Vízinövény vásárlás

Évelő növények