Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/593-5661

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

További képek

  • Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

ISBN szám: 9789632783413
Kiszerelés: Könyv

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.

Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 2680 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott rendelését
NOVEMBER 14-én (csütörtök) tudjuk kiszállítani!

Emailben értesítjük a szállítás pontos napjáról számlája kiállítása után.

Szállítási információ

Szállítási díjak

GLS futárszolgálat árai

Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 2.400 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  

Postai szállítás

Amennyiben a termékek szállítását a Magyar Posta által kérné, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Tájékoztató ASZF oldalunkon olvasható!

Termék leírás

A tartalomból:
A pálinkakészítés rövid története
A pálinkanév-használat magyar kizárólagossága
A pálinka fajtái
Párlatok
Az eredetvédett pálinka fogalma
Hogyan készíthetők a jó pálinkák, mi kell a jó pálinkához?
A pálinkák és gyümölcspárlatok alapanyagai, minőségi követelményei
A gyümölcsök termesztési körülményei
A gyümölcs fajtájának hatása a pálinka minőségére
A gyümölcsök válogatásának szempontjai
A pálinkafőzdék működési formái
A gyümölcsfajták közötti különbségek
A gyümölcs szedésének, szüretelésének helyes időpontja
A gyümölcsök szedésének módjai és körülményei
A pálinka alapanyagai
A felhasználható gyümölcsök
Főbb gyümölcsfajtáink
Vadon termő gyümölcsök mint pálinka-alapanyagok
Szőlő-, bor- és borászati melléktermékek
A cefrézés technológiai lépései
A cefre savvédelme
Élesztőtápsók
A gyümölcs cefrézésénél fellépő mikroorganizmusok
Penészgombák
Baktériumok ...

További információk
Szerző: Panyik Gáborné dr.
Kiadó Cser Kiadó
ISBN szám 9789632783413
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 116
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: