Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

Jelenleg csak Könyvek Kellékek és Vetőmagok rendelhetők oldalainkon! Növényeket legkorábban január végétől kínálunk újra.

Az Ön bevásárlókosara üres.

Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

További képek

  • Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

Pálinkafőzés, Ágyas pálinka és Likőr készítése

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

ISBN szám: 9789632783413
Kiszerelés: Könyv

Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.

Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés.
Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

Tovább...

Elérhetőség: Készleten

Csak 2 maradt készleten
Ár: 2680 Ft
db
Szállítás időpontja

Megosztás !

 
FIGYELEM !!!
  • - Jelenleg csak Könyvek és Vetőmagok rendelhetők oldalainkon!
    Csomagfeladás előtt pár nappal értesítjük a címzetteket a csomag érkezésének napjáról.
    .

Komáromi lerakat
Link: Nyitva tartás

* A szabad gyökeres növényeknél jelzett készlet az október végén beérkező mennyiséget jelenti!

Szállítási díjak

Maximum 2 méter magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 1 390 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 11 999 Ft között 2 500 Ft
12 000 – 29 999 Ft között 2 500 Ft
30 000 Ft-tól előreutalással maximum 3db csomag 2 500 Ft
Földlabdás növények szállítási költsége 1 850 Ft
* Ha egyéb termékek mellett földlabdás Bambuszt, Szelídgesztenyét is rendel, akkor a rendelési érték szerinti díj mellé a földlabdás csomag(ok) szállítási költsége is hozzáadódik a szállítási díjhoz!  
1 db konténeres Szelídgesztenye vagy
2 db földlabdás bambusz fér egy csomagba
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.
 

Termék leírás

A tartalomból:
A pálinkakészítés rövid története
A pálinkanév-használat magyar kizárólagossága
A pálinka fajtái
Párlatok
Az eredetvédett pálinka fogalma
Hogyan készíthetők a jó pálinkák, mi kell a jó pálinkához?
A pálinkák és gyümölcspárlatok alapanyagai, minőségi követelményei
A gyümölcsök termesztési körülményei
A gyümölcs fajtájának hatása a pálinka minőségére
A gyümölcsök válogatásának szempontjai
A pálinkafőzdék működési formái
A gyümölcsfajták közötti különbségek
A gyümölcs szedésének, szüretelésének helyes időpontja
A gyümölcsök szedésének módjai és körülményei
A pálinka alapanyagai
A felhasználható gyümölcsök
Főbb gyümölcsfajtáink
Vadon termő gyümölcsök mint pálinka-alapanyagok
Szőlő-, bor- és borászati melléktermékek
A cefrézés technológiai lépései
A cefre savvédelme
Élesztőtápsók
A gyümölcs cefrézésénél fellépő mikroorganizmusok
Penészgombák
Baktériumok ...

További információk
Szerző: Panyik Gáborné dr.
Kiadó Cser Kiadó
ISBN szám 9789632783413
Kiadás éve: 2013
Oldalak száma: 116
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: