Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/593-5661

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Szárazságtűrő növények

Szűrés: szárazságot hosszabb, rövidebb ideig tűrő, száraz talajokat tűrő növények
Szárazságtűrő növények

Az alább felsorolt növények a szárazságtűrő kategóriába tartoznak. Ha a szárazságtűrő kategóriából választ növényeket ültetéskor ugyanúgy kell eljárni, mint ha nem lenne szárazságtűrő új kedvence. Beültetés alkalmával és utána ugyanúgy kell gondoskodnunk róla, amíg gyökérzete ki nem fejlődik. A levendula, cickafark, rozmaring, vagy napfényvirág híresen szárazságtűrő növények, mégis baja eshet, ha ültetéskor csak az esőre várnánk. A szárazságtűrő növények, ha gyökérzete kifejlődött kevesebb öntözést igényelnek, jól tűrik a szárazabb talajokat, vagy az időszakos szárazságot, de egy hosszabb, forró, száraz nyáron, amikor több hétig nincs csapadék ajánlott segíteni nekik és néha meg kell öntözni őket.

Páfrányok

Páfrány fajták páfrány vásárlás árak

A páfrányok árnyéktűrő növények, árnyékos helyen érzik jól magukat. Az erdőben sokféle páfrány él felügyelet nélkül. A páfrányok igénytelen és vonzó növények. Próbálja ki őket egy árnyas út mellett, vagy fák árnyékában.
A páfrányok a legrégebbi növények, már 350 millió éve élnek a földön. Több mint 1000 faj ismert. A páfrányok lassan nőnek, de hosszú életű növények. Föld alatti rizómájukkal terjednek. Rovar kártevőkre és betegségekre nem érzékenyek.
Ültesse teljes árnyékos, vagy a nap jó részében árnyas területre. Ha a talaja nagyon szegény keverjen sok komposztot és egy kevés érett szerves trágyát a földjéhez.

1 Termék

Emelkedő irány beállítása
oldalanként

1 Termék

Emelkedő irány beállítása
oldalanként