Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/593-5661

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Könyv Házi tartósítás tárolás

További képek

  • Könyv Házi tartósítás tárolás

Házi tartósítás, tárolás - könyv

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám: 9639666122
Kiszerelés: Könyv

Miért tegyük el? A friss élelmiszer helyes tárolása Tartósítás – áttekintés Fagyasztás Szárítás, aszalás Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében Savanyítás (tejsavas tartósítás) Befőzés Lekvárok, gyümölcsízek, zselék Kandírozás Pácolás, füstölés>

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 1680 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott rendelését
ÁPRILIS 3-4-e között (szerda, csütörtök) tudjuk kiszállítani!

Emailben értesítjük a szállítás pontos napjáról számlája kiállítása után.

Szállítási információ

Gyümölcsfák – Méret, csomagolás

Szállítási díjak

Maximum 170 cm magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 2.400 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  
Termék leírás

Házi tartósítás, tárolás

Tartalom:
Előszó
Miért tegyük el? 
A friss élelmiszer helyes tárolása
Tárolás a pincében
Tárolás száraz térben
Tárolás a hűtőszekrényben
Tartósítás – áttekintés
Miért romlik meg az élelmiszer?
Mi a tartósítás lényege?
Fagyasztás
A fagyasztás tartósító hatása
Mely élelmiszerek alkalmasak fagyasztásra?
Előkészületek a fagyasztáshoz
Fagyasztáshoz használható csomagolások
Helyes fagyasztás, helyes kiolvasztás
Szárítás, aszalás 
A tartósítóhatás elvi alapjai
Mely élelmiszerek alkalmasak szárításra, aszalásra?
Előkészületek az aszaláshoz
Szárítási eljárások
A szárított termékek tárolása, feldolgozása
Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében A tartósítóhatás elvi alapjai és az alkalmas élelmiszerek köre Alkoholos tartósítás Ecetes tartósítás Tartósítás olajban Savanyítás (tejsavas tartósítás) Milyen zöldségfélék savanyíthatók? A munka menete Befőzés A tartósítóhatás elvi alapjai Mi minden főzhető be? Az edények előkészítése Mit hogyan főzzünk be? Sterilezés (dunsztolás vagy hőkezelés) A befőttek tárolása
Lekvárok, gyümölcsízek, zselék
A tartósítóhatás elvi alapjai
Az alapanyag előkészítése
A főzés
Chutney és relisch
Munkamenet lépésről lépésre
Kandírozás
A kandírozás elve
Mely gyümölcsök kandírozhatók?
Előkészület
Munkamenet lépésről lépésre
Cukrozott citrom- és narancshéj saját kezűleg
Pácolás, füstölés
Előkészítés a füstöléshez
Pácolás
Halak sózása
A hal pácolása
A füstölés tartósítóhatásának elvi alapjai
A füstölés különböző technikái
A tüzelő- és füstölőanyagok
Füstölő berendezések
A füstölt áru tárolása

További információk
Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám 9639666122
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 96
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: