Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

November 29.-től csak Könyvek és Vetőmagok rendelhetők oldalainkon!

Az Ön bevásárlókosara üres.

Könyv Házi tartósítás tárolás

További képek

  • Könyv Házi tartósítás tárolás

Házi tartósítás, tárolás - könyv

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám: 9639666122
Kiszerelés: Könyv

Miért tegyük el? A friss élelmiszer helyes tárolása Tartósítás – áttekintés Fagyasztás Szárítás, aszalás Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében Savanyítás (tejsavas tartósítás) Befőzés Lekvárok, gyümölcsízek, zselék Kandírozás Pácolás, füstölés>

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 1680 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

Megosztás !

 
FIGYELEM !!!
  • - Ha most adja le rendelését akkor a futár
    2017. NOVEMBER 28-29-ke  között kézbesíti csomagját.
    Csomagfeladás előtt pár nappal értesítjük a címzetteket a csomag érkezésének napjáról.
    .

Komáromi lerakat
Link: Nyitva tartás

* A szabad gyökeres növényeknél jelzett készlet az október végén beérkező mennyiséget jelenti!

Szállítási díjak

Maximum 2 méter magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 1 390 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 11 999 Ft között 2 500 Ft
12 000 – 29 999 Ft között 2 500 Ft
30 000 Ft-tól előreutalással maximum 3db csomag 2 500 Ft
Földlabdás növények szállítási költsége 1 850 Ft
* Ha egyéb termékek mellett földlabdás Bambuszt, Szelídgesztenyét is rendel, akkor a rendelési érték szerinti díj mellé a földlabdás csomag(ok) szállítási költsége is hozzáadódik a szállítási díjhoz!  
1 db konténeres Szelídgesztenye vagy
2 db földlabdás bambusz fér egy csomagba
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.
 

Termék leírás

Házi tartósítás, tárolás

Tartalom:
Előszó
Miért tegyük el? 
A friss élelmiszer helyes tárolása
Tárolás a pincében
Tárolás száraz térben
Tárolás a hűtőszekrényben
Tartósítás – áttekintés
Miért romlik meg az élelmiszer?
Mi a tartósítás lényege?
Fagyasztás
A fagyasztás tartósító hatása
Mely élelmiszerek alkalmasak fagyasztásra?
Előkészületek a fagyasztáshoz
Fagyasztáshoz használható csomagolások
Helyes fagyasztás, helyes kiolvasztás
Szárítás, aszalás 
A tartósítóhatás elvi alapjai
Mely élelmiszerek alkalmasak szárításra, aszalásra?
Előkészületek az aszaláshoz
Szárítási eljárások
A szárított termékek tárolása, feldolgozása
Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében A tartósítóhatás elvi alapjai és az alkalmas élelmiszerek köre Alkoholos tartósítás Ecetes tartósítás Tartósítás olajban Savanyítás (tejsavas tartósítás) Milyen zöldségfélék savanyíthatók? A munka menete Befőzés A tartósítóhatás elvi alapjai Mi minden főzhető be? Az edények előkészítése Mit hogyan főzzünk be? Sterilezés (dunsztolás vagy hőkezelés) A befőttek tárolása
Lekvárok, gyümölcsízek, zselék
A tartósítóhatás elvi alapjai
Az alapanyag előkészítése
A főzés
Chutney és relisch
Munkamenet lépésről lépésre
Kandírozás
A kandírozás elve
Mely gyümölcsök kandírozhatók?
Előkészület
Munkamenet lépésről lépésre
Cukrozott citrom- és narancshéj saját kezűleg
Pácolás, füstölés
Előkészítés a füstöléshez
Pácolás
Halak sózása
A hal pácolása
A füstölés tartósítóhatásának elvi alapjai
A füstölés különböző technikái
A tüzelő- és füstölőanyagok
Füstölő berendezések
A füstölt áru tárolása

További információk
Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám 9639666122
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 96
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: