Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/981-7694

Vissza az oldal tetejére

Lerakatunk zárva tart!
Jelenleg VETŐMAGOK és KÖNYVEK rendelhetők áruházas oldalainkon!
Növényeket 2021. február hónaptól kínálunk újra.

Az Ön bevásárlókosara üres.

Könyv Házi tartósítás tárolás

További képek

  • Könyv Házi tartósítás tárolás

Házi tartósítás, tárolás - könyv

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám: 9639666122
Kiszerelés: Könyv

Miért tegyük el? A friss élelmiszer helyes tárolása Tartósítás – áttekintés Fagyasztás Szárítás, aszalás Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében Savanyítás (tejsavas tartósítás) Befőzés Lekvárok, gyümölcsízek, zselék Kandírozás Pácolás, füstölés>

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 1680 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott rendelését
1-3 munkanapon belül  kisszállítjuk! 

Emailben értesítést kap majd a szállítás napjáról!

Szállítási információ

Gyümölcsfák – Méret, csomagolás

Szállítási díjak

Maximum 2 méter magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 1 390 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 9 999 Ft között 2 500 Ft
10 000 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  
Termék leírás

Házi tartósítás, tárolás

Tartalom:
Előszó
Miért tegyük el? 
A friss élelmiszer helyes tárolása
Tárolás a pincében
Tárolás száraz térben
Tárolás a hűtőszekrényben
Tartósítás – áttekintés
Miért romlik meg az élelmiszer?
Mi a tartósítás lényege?
Fagyasztás
A fagyasztás tartósító hatása
Mely élelmiszerek alkalmasak fagyasztásra?
Előkészületek a fagyasztáshoz
Fagyasztáshoz használható csomagolások
Helyes fagyasztás, helyes kiolvasztás
Szárítás, aszalás 
A tartósítóhatás elvi alapjai
Mely élelmiszerek alkalmasak szárításra, aszalásra?
Előkészületek az aszaláshoz
Szárítási eljárások
A szárított termékek tárolása, feldolgozása
Tartósítás alkoholos, ecetes, olajos felöntőlében A tartósítóhatás elvi alapjai és az alkalmas élelmiszerek köre Alkoholos tartósítás Ecetes tartósítás Tartósítás olajban Savanyítás (tejsavas tartósítás) Milyen zöldségfélék savanyíthatók? A munka menete Befőzés A tartósítóhatás elvi alapjai Mi minden főzhető be? Az edények előkészítése Mit hogyan főzzünk be? Sterilezés (dunsztolás vagy hőkezelés) A befőttek tárolása
Lekvárok, gyümölcsízek, zselék
A tartósítóhatás elvi alapjai
Az alapanyag előkészítése
A főzés
Chutney és relisch
Munkamenet lépésről lépésre
Kandírozás
A kandírozás elve
Mely gyümölcsök kandírozhatók?
Előkészület
Munkamenet lépésről lépésre
Cukrozott citrom- és narancshéj saját kezűleg
Pácolás, füstölés
Előkészítés a füstöléshez
Pácolás
Halak sózása
A hal pácolása
A füstölés tartósítóhatásának elvi alapjai
A füstölés különböző technikái
A tüzelő- és füstölőanyagok
Füstölő berendezések
A füstölt áru tárolása

További információk
Szerző: Gabriele Lehari
ISBN szám 9639666122
Kiadás éve: 2006
Oldalak száma: 96
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: