Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/593-5661

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Könyv Házi és kerti füstölők grillezők

További képek

  • Könyv Házi és kerti füstölők grillezők

Házi és kerti füstölők és grillezők - Műszaki könyvek

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Vaclav Vlk
ISBN szám: 9789632780979
Kiszerelés: Könyv

"A füstölt hús csábító illata sokakat elkísér egész életén át. A füstölt húsnak: kolbászoknak, oldalasnak, sonkának és más hasonló finomságoknak csak nagyon kevesen tudnak ellenállni. (...)
Ha kedvük támad egy pár íncsiklandóan illatozó virslire, egy darab füstölt halra vagy otthon füstölt szalonnára, olvassa el ezt a kiadványt. Szorítok, hogy Önnek is sikerüljön beillatosítania házát, kertjét a házi füstölt hús felséges illatával." (a Szerző)

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 3995 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott rendelését
MÁJUS 2-án CSÜTÖRTÖKÖN tudjuk kiszállítani!

Emailben értesítjük a szállítás pontos napjáról számlája kiállítása után.

Szállítási információ

Szállítási díjak

GLS futárszolgálat árai

Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 2.400 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  

Postai szállítás

Amennyiben a termékek szállítását a Magyar Posta által kérné, úgy kérjük vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal.
Tájékoztató ASZF oldalunkon olvasható!

Termék leírás

Házi és kerti füstölők és grillezők

A tartalomból:
Néhány szó még a füstölés előtt 
Az állati zsiradék előnyei 
A füstölők fűtőanyaga 
A fa tárolása 
Füstölési módok 
A füst keletkezése 
Aprófa vagy fűtőanyag-keverék izzásával keletkező füst 
A füstölt hús illata, íze alkímiája 
A füstölt hús színe 
A füst tömörít is 
A füstölés módja 
A hideg füstölés 
A meleg füstölés 
A forrófüstölés 
A nedves füstölés 
A füstölők előkészítése. 
Korszerű megoldások 
A tűztér ajtajának ellenőrzése 
A füstölőkamra ajtaja 
A füstölő belseje 
Elektromos előmelegítés 
Villanyvilágítás 
Forgó tengely 

A füstölés folyamata 
Pácolás és sózás 
A halak sózása 
A húskészítmények füstölése 
Halak füstölése 
Hogyan füstöljünk halat? 
A falazott tűztér kiégetése, első használata 
Sajtok füstölése 
Eidami füstölése 

Kisméretű hordozható füstölő berendezések 
A kerti füstölő elhelyezése 
Egy egyszerű füstölő építése 
Az építkezés kezdete és a füstölő méretei 
Az építkezés menete 
Vízszintes füstvezetékes füstölők 
A füstölőkamra alatti tűzterű füstölő berendezések 
Egyéb típusú füstölők 
Hordozható füstölők (SIÓ MOTEL) 
Néhány finom recept 
Amerikai grillezőfüstölők 
Az amerikai grillező-füstölők használata 

Füstölő, grill, pihenőhely és terasz 
Egy vidéki kandalló 
Füstölő 
Pergola

További információk
Szerző: Vaclav Vlk
ISBN szám 9789632780979
Kiadás éve: 2009
Oldalak száma: 84
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: