Házi és kerti füstölők és grillezők
A tartalomból:
Néhány szó még a füstölés előtt
Az állati zsiradék előnyei
A füstölők fűtőanyaga
A fa tárolása
Füstölési módok
A füst keletkezése
Aprófa vagy fűtőanyag-keverék izzásával keletkező füst
A füstölt hús illata, íze alkímiája
A füstölt hús színe
A füst tömörít is
A füstölés módja
A hideg füstölés
A meleg füstölés
A forrófüstölés
A nedves füstölés
A füstölők előkészítése.
Korszerű megoldások
A tűztér ajtajának ellenőrzése
A füstölőkamra ajtaja
A füstölő belseje
Elektromos előmelegítés
Villanyvilágítás
Forgó tengely
A füstölés folyamata
Pácolás és sózás
A halak sózása
A húskészítmények füstölése
Halak füstölése
Hogyan füstöljünk halat?
A falazott tűztér kiégetése, első használata
Sajtok füstölése
Eidami füstölése
Kisméretű hordozható füstölő berendezések
A kerti füstölő elhelyezése
Egy egyszerű füstölő építése
Az építkezés kezdete és a füstölő méretei
Az építkezés menete
Vízszintes füstvezetékes füstölők
A füstölőkamra alatti tűzterű füstölő berendezések
Egyéb típusú füstölők
Hordozható füstölők (SIÓ MOTEL)
Néhány finom recept
Amerikai grillezőfüstölők
Az amerikai grillező-füstölők használata
Füstölő, grill, pihenőhely és terasz
Egy vidéki kandalló
Füstölő
Pergola
Szerző: | Vaclav Vlk |
---|---|
ISBN szám | 9789632780979 |
Kiadás éve: | 2009 |
Oldalak száma: | 84 |
Áfa kulcs: | 5 % |