Telefonszám (H-P:09-17): +36-20/981-7694

Vissza az oldal tetejére

A növények kiszállítása folyamatos!
A SZABADGYÖKERŰ NÖVÉNYEKET OKTÓBER VÉGÉTŐL KEZDJÜK KISZÁLLÍTANI!
Lerakatunk zárva tart!

Az Ön bevásárlókosara üres.

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

További képek

  • Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Maria Sartor
ISBN szám: 9789632784045
Kiszerelés: Könyv

Eredeti cím: Selbst Räuchern, Fleisch, Fisch und Geflügel

A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott.

A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során meghatározott ideig hő és füst hatásának tesszük ki. Ezzel régebben elsősorban az ételek eltarthatóságát kívánták fokozni, ma elsősorban azért füstölünk, mert a füstölt árut különlegesen ízletessé és étvágygerjesztő színűvé kívánjuk tenni.

A könyv a füstölési eljárásokat mutatja be részletes leírással és receptekkel.

A kiadvány tartalma:

- Amit a füstölésről tudni kell - A füstölés rövid története - Füstölési eljárások - Forrófüstölés - Melegfüstölés - Hidegfüstölés - Füstölőkészülékek - Füstölés elektromos füstölőkészülékben - Füstölés spirituszégős készülékben - Füstölőhordó készítése házilag - A füstölés módja saját készítésű füstölőhordóban - Füstölés sütőedényben - Füstölés wokserpenyőben - Füstölés gömbgrillben - Hal, szárnyas és egyéb hús előkészítése füstölésre - A pác-só más, mint a háztartási só - Szárazpácolás...

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 2695 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

A most leadott cserepes növényrendelését 
OKTÓBER 27-29-e között  tudjuk kiszállítani! 

Emailben értesítést kap majd a szállítás napjáról!

A szabadgyökerű növényeket OKTÓBER VÉGÉTŐL KEZDJÜK KISZÁLLÍTANI

Szállítási információ

Gyümölcsfák – Méret, csomagolás

Szállítási díjak

Maximum 2 méter magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 1 390 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 9 999 Ft között 2 500 Ft
10 000 – 24 999 Ft között 3.500 Ft
25 000 Ft-tól előreutalással
maximum 3db csomag
4 500 Ft
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.  
Termék leírás

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

További információk
Szerző: Maria Sartor
Kiadó Cser kiadó
ISBN szám 9789632784045
Kiadás éve: 2015.
Oldalak száma: 108
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: