Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

A növényrendeléseket február vége felé kezdjük kiszállítani!
Könyv, vetőmag és hormonpor rendeléseket pár napon belül kiszállítjuk..

Az Ön bevásárlókosara üres.

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

További képek

  • Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat

Legyen Ön az első, aki véleményt ír erről a termékről

Szerző: Maria Sartor
ISBN szám: 9789632784045
Kiszerelés: Könyv

Eredeti cím: Selbst Räuchern, Fleisch, Fisch und Geflügel

A füstölésnek évezredes hagyományai vannak, és maga az eljárás az idők folyamán tulajdonképpen nem változott.

A halat, húst vagy sajtot a füstölési folyamat során meghatározott ideig hő és füst hatásának tesszük ki. Ezzel régebben elsősorban az ételek eltarthatóságát kívánták fokozni, ma elsősorban azért füstölünk, mert a füstölt árut különlegesen ízletessé és étvágygerjesztő színűvé kívánjuk tenni.

A könyv a füstölési eljárásokat mutatja be részletes leírással és receptekkel.

A kiadvány tartalma:

- Amit a füstölésről tudni kell - A füstölés rövid története - Füstölési eljárások - Forrófüstölés - Melegfüstölés - Hidegfüstölés - Füstölőkészülékek - Füstölés elektromos füstölőkészülékben - Füstölés spirituszégős készülékben - Füstölőhordó készítése házilag - A füstölés módja saját készítésű füstölőhordóban - Füstölés sütőedényben - Füstölés wokserpenyőben - Füstölés gömbgrillben - Hal, szárnyas és egyéb hús előkészítése füstölésre - A pác-só más, mint a háztartási só - Szárazpácolás...

Tovább...

Elérhetőség: Nincs készleten

Ár: 2695 Ft
Iratkozzon fel, hogy értesítést kaphasson, ha a termék újra raktáron van
Szállítás időpontja

Megosztás !

 
FIGYELEM !!!
  • A most leadott növényrendeléseket február vége felé kezdjük szállítani, ha az időjárás ezt megengedi!
    Ha csak könyvet és vetőmagot és hormonport rendel, akkor azokat pár napon belül kiszállítjuk.
    Csomagfeladás előtt pár nappal értesítjük a címzetteket a csomag érkezésének napjáról.
    .

Komáromi lerakat
Link: Nyitva tartás

* A szabad gyökeres növényeknél jelzett készlet az október végén beérkező mennyiséget jelenti!

Szállítási díjak

Maximum 2 méter magas csomagot küldünk a vásárlóknak.
* Csak Tasakos vetőmagok és Könyvek rendelése esetén - 1 390 Ft

Rendelési érték szerint Szállítási költség
3 500 – 11 999 Ft között 2 500 Ft
12 000 – 29 999 Ft között 2 500 Ft
30 000 Ft-tól előreutalással maximum 3db csomag 2 500 Ft
Földlabdás növények szállítási költsége 1 850 Ft
* Ha egyéb termékek mellett földlabdás Bambuszt, Szelídgesztenyét is rendel, akkor a rendelési érték szerinti díj mellé a földlabdás csomag(ok) szállítási költsége is hozzáadódik a szállítási díjhoz!  
1 db konténeres Szelídgesztenye vagy
2 db földlabdás bambusz fér egy csomagba
4 db csomagtól a szállítási költség külön megállapodás tárgyát képezi. Ilyen esetben emailben tájékoztatjuk a szállítási költség nagyságáról.
 

Termék leírás

Füstöljünk házilag húsokat, vadakat és szárnyasokat - Gasztronómia, Könyv

További információk
Szerző: Maria Sartor
Kiadó Cser kiadó
ISBN szám 9789632784045
Kiadás éve: 2015.
Oldalak száma: 108
Áfa kulcs: 5 %
Vélemények
Írja le saját véleményét

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Talán a következő termékek is érdekelhetik: