Wiandt Kertészet - Tel:+36-20/981-7694 munkaidőben

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Júliusban érő gyümölcs

Szűrés: Júliusban érő termés, júliusban szedhető, júliusban szüretelhető

Őszibarack

Őszibarack gyümölcsfa oltványok, Őszibarackfa

Fehér húsú őszibarack, Sárga húsú őszibarack, Nektarin, kopasz barack fajták

Az őszibarack napos, meleg fekvésben, tápdús, meszes talajon fejlődik legjobban. Minden évben rendszeres metszést igényel. Termését az egyéves vesszőkön hozza a termőcsokrok kivételével.

Az őszibarack a Rosaceae család Prunus nemzettség Amygdalus alnamzettségbe tartozik. Közeli rokonságban van a mandulával és az Amygdalus alnemzettség más fajaival. A termesztésben kizárólag a Prunus persica fajták terjedtek el.

Az új őszibarack fajták 50 %-át az USA-ban állítják elő. Az új fajták többsége magán nemesítőktől származik. Az őszibarackfa meglepően a szélsőséges körülmények között is termeszthető. Az őszibarack Magyarországon öntözés nélkül is termeszthet 500-600 mm csapadék mellett, de gyors termőre fordulás, rendszeresen nagy terméshozam és kiváló minőség csak öntözött ültetvényektől várható.

Az őszibarack fajták többsége öntermékenyülő, de előfordulnak önmeddő és hímsteril fajták is. Nektarin őszibarack fajták - Michelini Fantazia Champion őszibarack Babygold őszibarackfa. Őszibarack fajták rendelése Őszibarackfa, nektarin fajták vásárlás


Szabadgyökerű és cserepes növények értékesítése

Szabadgyökerű növények

A szabadgyökerű növények október végén érkeznek lerakatunkba. Szállításuk október végétől március végéig tart! Növényeket csak ültetési időben szállítunk. Növények ültetése

A cserepes, edényes, konténeres növényeket tavasztól késő őszig bármikor ültethetjük!

4 Termék

Emelkedő irány beállítása
oldalanként

4 Termék

Emelkedő irány beállítása
oldalanként