hu

Tonhalkolbászkák elkészítése, Halételek,hal receptek

Ugrás a tartalomra

Wiandt Kertészet tuja.hu

Menu

Halételek, hal receptek - Tonhalkolbászkák


Halételek

Tonhalkolbászkák

Hozzávalók:
70 dkg tonhal,
2 tejbe áztatott zsemle,
1 evőkanál reszelt hagyma,
egy csipet pirospaprika,
1 kanál vagdalt petrezselyem,
10 dkg vaj,
1 kanál zsemlemorzsa,
só,
bors,
3 evőkanál liszt,
2 tojás,
15 dkg zsemlemorzsa,
olaj a kisütéshez.
Tonhalkolbászkák elkészítése:
A tonhalat feldaraboljuk, és elkeverjük a szétmorzsolt zsemlékkel, a reszelt hagymával, pirospaprikával, petrezselyemmel, 1 kanál morzsával, vajjal, sóval, borssal, majd vékony hengereket formálunk belőle. Lisztben, tojásban, morzsában megforgatjuk, és forró olajban pirosra sütjük.
Mustármártással és sós burgonyával tálaljuk.
töltött ponty sütve, halételek, hal receptek, ponty, apróhal, zöldpaprika, bor, őrölt pirospaprika

Tonhalkolbászkák

Gyönyörű növények nagy választéka Nézd meg

Kerti növények a Wiandt Kertészetből