Üdvözöljük Kertészeti Áruházunkban!

Vissza az oldal tetejére

Az Ön bevásárlókosara üres.

Tavirózsa, tündérrózsa

Tavirózsa Tündérrózsa vásárlás árak

Piros tavirózsa Sárga tavirózsa

Tavirózsa fajták, Tavirózsák - Tündérrózsák, tavirózsa rendelés, árak. 2004. évtől kezdődően küldünk vízinövény, hínár és tavirózsa fajtákat vásárlóinknak. A hínárok kivételével cserepes növényeket küldünk. A hínár fajtákat újságpapírba csomagoljuk. A tavirózsákat fólia zacskóba tesszük, hogy levelük ne száradhasson ki. Minden vízinövény biztonsággal és épségben fog megérkezni címére.

A tavirózsák, tündérrózsák központi helyet foglalnak el a tóban. Nyár elejétől késő őszig folyamatosan mutatják nagy, illatos, feltűnő virágjukat. Nagy kiterjedésű levélzetükkel árnyékolják a vízfelületet. Leveleik alatt bújnak meg a halak. A kínálatunkban szereplő tavirózsa fajtáknál jelezzük az ideális vízmélységet. A tavirózsák beültetésekor szinte bármilyen agyagos talajt használhatunk. A cserepes tavirózsákat ültessük át egy nagyobb, vagy jóval nagyobb cserépbe, (8-15 liter) vagy akár egy zöldséges ládába. Zöldséges ládába akár két tavirózsát is tehetünk.
Sima kerti földet szórhatunk az edény kétharmad részéig, csak lazán tömörítsük, majd helyezzük el benne a növényeket. A tetejére apró kavicsokat tegyünk és óvatosan helyezzük a tó aljára az edényt. Így több évig is (2-3) elvan a növény átültetés nélkül.

4 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként

4 Termék

Csökkenő irány beállítása
oldalanként