Vinaigrette-Mártás, Mártások

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Hideg mártások - Vinaigrette-mártás


Mártások

VINAIGRETTE-MÁRTÁS

Hozzávalók:

1/2 dl olaj,
1/2 dl ecet vagy citromlé,
2 kemény tojás,
só, bors,
1 savanyú uborka,
10 szem kapribogyó,
tárkony,
metélőhagyma,
1 dl tejföl.

A vinaigrette-mártás készítése:

A tojásokat nagyon apróra vágva elkeverjük az olajjal, citromlével, tejföllel.
Hozzáadjuk a sót, borsot, kaprit, uborkát, tárkonyt, metélőhagymát is nagyon finomra vágva.
Hideg halételekhez és egyéb hideg előételekhez adható.

<<< mártások


vinaigrette-mártás, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Vinaigrette-mártás



Go to top of page