Svéd gombakrém elkészítése, Gombás étel receptek

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Gombás étel receptek - Svéd gombakrém


Gombás ételek

SVÉD GOMBAKRÉM

Hozzávalók:

1 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
1 kanál olaj,
25 dkg gomba,
egy kis doboz paradicsompüré,
10 dkg vaj,
1 csomó petrezselyem,
só, bors,
1 kávéskanál cukor.

A svéd gombakrém készítése:

Az apróra vágott hagymát, az elkapart fokhagymát az olajban megpároljuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a felaprított gombát és az apróra vágott petrezsely met, majd együtt puhára pároljuk.
Hozzátesszük a paradicsompürét, egy kevés vizet, a cukrot, összeforraljuk, majd az egészet megdaráljuk, s végül hozzáadjuk a habosra kikevert vajat.

<<< gombás ételek

svéd gombakrém, gombás étel receptek, gombás ételek, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Svéd gombakrém

Go to top of page