Svéd gombakrém elkészítése, Gombás étel receptek

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Gombás étel receptek - Svéd gombakrém

Gombás ételek
SVÉD GOMBAKRÉM

Hozzávalók:

1 fej hagyma,
1 gerezd fokhagyma,
1 kanál olaj,
25 dkg gomba,
egy kis doboz paradicsompüré,
10 dkg vaj,
1 csomó petrezselyem,
só, bors,
1 kávéskanál cukor.
A svéd gombakrém készítése:
Az apróra vágott hagymát, az elkapart fokhagymát az olajban megpároljuk, fűszerezzük, hozzáadjuk a felaprított gombát és az apróra vágott petrezsely met, majd együtt puhára pároljuk.
Hozzátesszük a paradicsompürét, egy kevés vizet, a cukrot, összeforraljuk, majd az egészet megdaráljuk, s végül hozzáadjuk a habosra kikevert vajat.

<<< gombás ételek

svéd gombakrém, gombás étel receptek, gombás ételek, levesek, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Svéd gombakrém

Fel az oldal tetejére