Spanyol zöldséges hús

Spanyol zöldséges hús, Hozzávalók:

személyenként 14 dkg marha-, sertés- vagy csirkehús,
1 kis fej vöröshagyma,
30 dkg zöldborsó,
30 dkg zöldbab ,
egy fél fej fejes saláta,
1 dl fehér bor,
1 evőkanál paradicsompüré.
Spanyol zöldséges hús készítése :
A darabokra vágott húst forró olajban megforgatjuk, majd ebben a zsírban az apróra vágott vöröshagymát is üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldbabot, zöldborsót, paradicsompürét, salátát (csíkokra vágva), fehér bort, és az egészet fedő alatt puhára pároljuk.
Zsírjára lesütjük, és forrón tálaljuk

Spanyol bab
Spanyol csirke
Spanyol csirke más módon
Spanyol omlett