Nyúlgerinc tejfölös mártásban, Vad ételek, vadhús receptek

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Nyúlgerinc tejfölös mártásban - Vadhús receptek


Vad receptek

NYÚLGERINC TEJFÖLÖS MÁRTÁSBAN

Hozzávalók:

2 nyúlgerinc,
só, bors,
10 dkg füstölt szalonna,
5 dkg zsír,
1 hagyma,
3 dkg liszt,
2 dl tejföl,
mustár, szegfűbors.

A nyúlgerinc tejfölös mártásban készítése:

A nyúlgerincet hártyáitól letisztítjuk, megsózzuk, borsozzuk, vékonyra vágott szalonnaszeletekkel befedjük, és forró zsírban 1/2 órát sütjük.
Finomra vágott hagymát adunk hozzá, megpirítjuk, beleszórunk egy kevés lisztet, a tejfölt, és a szükséges mennyiségű vizet öntjük hozzá. Kb. 25 percig pároljuk.
Ízesítjük mustárral és egy kevés őrölt szegfűborssal.

<<< vad ételek

nyúlgerinc tejfölös mártásban, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Nyúlgerinc tejfölös mártásban

Go to top of page