Marhafelsál makarónival - Marhahúsos receptek

Marhafelsál makarónival lerakva, Hozzávalók:

60 dkg felsál,
20 dkg makaróni,
20 dkg sajt,
10 dkg gomba,
10 dkg vaj,
törött bors,
só.

Marhafelsál makarónival lerakva készítése :

A húst egy kevés ideig vízben főzzük, kivesszük, és kisujjnyi vastag szeletekre vágjuk.

A húslében megfőzzük a makarónit puhára, leszűrjük, majd vajjal kikent tűzálló tálba egy vékony réteget terítünk belőle.

Meghintjük reszelt sajttal, kis vajdarabkákat teszünk rá, majd egy sor húsmetéltet.

Sózzuk, borsozzuk, és meghintjük az egészen apróra vágott gombával.

Ismét makaróniréteg következik, majd az előbbi módon váltogatva lerakjuk az anyagokat úgy, hogy az utolsó réteg makaróni legyen.

Megszórjuk reszelt sajttal, és megöntözzük olvasztott vajjal.
Sütőben, kis lángon, jól átsütjük.