Kapormártás - Mártások készítése, mártás szósz receptek, kaporszósz, tejfölös kapormártás

Receptek - Ételek takarékosan
Custom Search

Meleg mártások - Kapormártás

>

Mártások, Kapros ételek

KAPORMÁRTÁS

Hozzávalók:

4 dkg zsír,
5 dkg liszt,
2 evőkanál finomra vágott kapor,
1,5 dl tejföl,
3 dl csontlé,
1 dkg só,
2 dkg vöröshagyma,
1 dkg cukor.

Kapormártás készítése :

Világos rózsaszínű rántást készítünk, a hagymát és a kapor kétharmadát a rántásba téve állandó keveréssel átpároljuk, felöntjük a csontlével, és simára keverjük.
Állandó keverés közben felforraljuk a mártást.
Megsózzuk, 10 percig főzzük. Gyakran megkevergetjük, hogy szép sima maradjon.
Megsavanyítjuk, belekeverjük a meghagyott finomra vágott kaprot, és tejfölözés után újból felforraljuk.
Főtt marhahúshoz tálaljuk.

<<< mártások


kapormártás, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Kapormártás



Copyright (C) 2001-2013

Wiandt Díszfaiskola - Kertészet Komárom
Copyright (C) 2001-2013 -

Nézze meg feltöltött videóinkat
Fő tevékenységi körünk a kertészet

A Wiandt Kertészet oldalain rengeteg növényről olvashat leírást, nézhet fotókat, a Kertészet Webáruház oldalainkon pedig vásárolhat is.

Vásároljon kényelmesen a Tuja.hu Kertészet webáruház oldalain. Egy kertből sem hiányozhatnak az Évelő virágok, Talajtakaró növények, Virágzó bokrok, Fák, Sövények, Gyümölcs fajták, Bogyós gyümölcsök Oldalainkon a kerti növények igen sok fajtáját megtalálja.

Étel receptek takarékosan | Wiandt kertészet | Kertészet Webáruház | kertészeti lexikon