Húsos pite, Sós sütemények

Telefon: 06-20/981-7694 | E-mail: info(@)tuja.hu

Wiandt Kertészet Wiandt Kertészet

Sós sütemények, szendvicsek - Húsos pite

Sós sütemények

HÚSOS PITE

Hozzávalók:

20 dkg liszt,
margarin és főtt burgonya,
1 tojás,
só;
töltelék:
30 dkg hús,
1 tejbe áztatott zsemle,
1 tojás,
só, bors, zöldpetrezselyem.
Húsos pite elkészítése:
A margarint a liszttel, a főtt, áttört burgonyával, 1 tojássárgájával, sóval meggyúrjuk.
Két lapot nyújtunk ki belőle, és a következő tölteléket tesszük közé: a húst megsütjük, megdaráljuk egy tejben áztatott zsemlével, adunk hozzá sót, egy egész tojást, törött borsot, zöldpetrezselymet.
A második lapot a tetejére tesszük, tojásfehérjével megkenjük és megsütjük.
<<< sós sütemények, szendvicsek

Almakrém pite
Bécsi gyümölcsös pite
Húsos pite

Fel az oldal tetejére