Hollandi mártás, Mártás receptek

Receptek - Ételek takarékosan
Custom Search

Hideg mártások - Hollandi mártás

>

Mártások

HOLLANDI MÁRTÁS

Hozzávalók:

3 tojássárgája,
1 dl tejszín vagy tejföl,
1 kanál citromlé,
15 dkg vaj,
só, bors (cayenni).

A hollandi mártás készítése:

A vajat felolvasztjuk és félretesszük.
A tojássárgákat a tejföllel elkeverjük, majd lassan adagolva az olvasztott vajat is hozzáadjuk, habverővel állandóan keverve gőz fölött.
Sóval, borssal, citromlével ízesítjük.

<<< mártások


hollandi mártás, vadételek, leves, mártás, sütemény, palacsinta, tészta, torta, édesség, saláta, étel, ital, sütés, főzés, receptek

Hollandi mártás

Copyright (C) 2001-2013

Wiandt Díszfaiskola - Kertészet Komárom
Copyright (C) 2001-2013 -

Nézze meg feltöltött videóinkat
Fő tevékenységi körünk a kertészet

A Wiandt Kertészet oldalain rengeteg növényről olvashat leírást, nézhet fotókat, a Kertészet Webáruház oldalainkon pedig vásárolhat is.

Vásároljon kényelmesen a Tuja.hu Kertészet webáruház oldalain. Egy kertből sem hiányozhatnak az Évelő virágok, Talajtakaró növények, Virágzó bokrok, Fák, Sövények, Gyümölcs fajták, Bogyós gyümölcsök Oldalainkon a kerti növények igen sok fajtáját megtalálja.

Étel receptek takarékosan | Wiandt kertészet | Kertészet Webáruház | kertészeti lexikon