Fűszeres göngyölt hús

FŰSZERES GÖNGYÖLT HÚS, Hozzávalók:

70 dkg darált hús, fele sertés, fele marhahús, kétszer darálva,
2 tejbe áztatott zsemle,
2 tojás,
1 reszelt hagyma,
1 kanál mustár,
egy késhegynyi pirospaprika,
só, törött bors, kapor, metélőhagyma, petrezselyem, majoránna, kakukkfű,
5 dkg sajt.
Fűszeres göngyölt hús készítése :
A húst összegyúrjuk a hozzávaló anyagokkal.
Megolajozunk egy jó nagy alufóliát, és ujjnyi vastagon ráterítjük a húsvagdalékot.
Meghintjük egy csomó petrezselyemmel, kaporral, metélőhagymával.
Szórunk rá majoránnát és kakukkfüvet is.
Ráreszelünk 5 dkg sajtot, összegöngyöljük, és az alufóliában légmentesen lezárva kb. 1 óráig sütjük.
Tálaláskor a húst fölszeleteljük, és újra megszórjuk a finomra vágott zöld fűszerekkel.

Fűszeres lepény
Fűszeres makaróni