Andalúziai beefsteak Marhahúsból készült ételek

ANDALÚZIAI BEEFSTEAK (spanyol étel), Hozzávalók:

60 dkg marha vesepecsenye vagy hátszín szelet,
2 padlizsán,
10 dkg sonka,
5 dkg gomba,
20 dkg paradicsom,
20 dkg vöröshagyma,
1 dl olaj,
zöldpetrezselyem.
Andalúziai beefsteak készítése :
A marhahússzeleteket kiverjük, megkenjük olajjal, és roston vagy teflonban (grillsütőben) megsütjük.
A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, megsózzuk és megtöltjük.
A gombát egy csöpp olajban megpirítjuk, hozzáadjuk a laskára vágott sonkát, elkeverjük.
Megszórjuk sóval, borssal, petrezselyemmel, hozzáadjuk a kockákra vagdalt paradicsomot, és ezt rakjuk a fél padlizsánokba.
A töltött padlizsánokat megsütjük.
Apró vöröshagymákat olajban barnára pirítunk, megsózzuk, borsozzuk, és a hagymát meg a padlizsánt egymás mellett tálaljuk.