Ananászos sertésszelet Sertés receptek

ANANÁSZOS SERTÉSSZELET, Hozzávalók:
4 sertés szelet,
só, fűszerkeverék,
2 kanál szójamártás,
1/2 kanál liszt,
2 kanál vaj,
2 kanál olaj,
10 dkg gomba,
3 kanál ananász,
cukor,
3 cl konyak,
bors,
2 kanál Húsleves,
4 szelet sajt, vaj.
Ananászos sertésszelet készítése :
A húst kis kockákra vágjuk, és szójamártásból, sóból és fűszerekből kevert pácba tesszük.
Egy-két órai állás után a húst kivesszük, liszttel meghintjük, és forró zsírban megpirítjuk, majd a hagymát és gombát hozzátéve, föleresztve, puhára pároljuk.
Végül az ananászt, sajtot, vajat rátéve, a szójamártást és a konyakot köréöntve, a sütőben átsütjük.
Abban az edényben tálaljuk, amelyben készítettük.

   Balkáni húskrokett    Barackos sajtos sertésborda