Kertészeti lexikon - Wiandt Díszfaiskola Bt. - Kórokozók kártevők növénygondozás növényápolás kerti munkák
Custom Search

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V Z - Kertészeti lexikon - Ribiszkeszörp



<<< Kertészeti lexikon - R

Ribiszkeszörp

Zúzott és kisajtolt gyümölcsléből cukor hozzáadásával készül. Előállítható friss vagy konzervált léből meleg és hideg úton. A szabványelőírásnak megfelelően 35 kg ribiszkelében 65 kg cukrot kell feloldani. Kb. tízszeres hígításban, szénsavas vízzel fogyasztják. Nagy festékanyag-tartalma miatt szükségtelen festeni. Készítésére a piros és a feketeribiszke egyaránt alkalmas.

ribiszkeszörp
Ribiszkeszörp


Zöldségfélék ismertetése

Lóbab, Mángold, Metélőhagyma

Sárgarépa

Brokkoli, Cikória, Cukkini

Paradicsom

Spárgatök

Spenót

Sütőtök


Ribiszkeszörp

Copyright (C) 2001-2014 
  Wiandt Díszfaiskola - Kertészet Komárom
Nézze meg feltöltött videóinkat

Wiandt Díszfaiskola, Kertészet
Wiandt Kertészet
Kertészet Webáruház
Kertészet Webáruház

Ismertetések

Fenyők
Cserjék
Bambuszok
Évelő növények
Fűszernövények
Díszfüvek
Szobanövények

Vásárlás

Vetőmag vásárlás
Évelő virágok
Fák
Cserjék, bokrok
Gyümölcs fajták
Kertészeti kellékek
Könyvek

Kert lexikon_A-K - Kert lexikon_L-Z